Neponovljiva akcija

EPSON L1110

199.00KM

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava u Bosni i Hercegovini.

GARANTOVANO NAJNIŽA CIJENA

Najniža cijena EPSON L1110 printera

BRZA DOSTAVA

Za 48h na vašim vratima.

Printer EPSON EcoTank L1110

Tražite li povoljno rješenje za ispis? EPSON printer L1110 Vam može uštedjeti do 90% na troškovima tinte. EPSON L1110 se znatno razlikuje od većine printera jer umjesto tonera sadrži veliki rezervoar za boju koji dopunjavate.

EPSON L1110 nudi odlično rješenje kao pouzdan i jednostavan za korištenje.

Ovaj model je pouzdan i jednostavno ga je koristiti te sadrži napredni sistem nadopune tinte i nove bočice sa tintom izrađene za smanjivanje rizika od prolijevanja.

Uz EPSON L1110 dolazi i trogodišnja zaliha tinte

U ovoj neponovljivoj akciji uz EPSON printer dolazi i set tinte po nevjerovatnoj cijeni od 70KM.

Uz ovaj seta tinte imate dovoljno boje da odštampate do 14.000 stranica – što znači da štedite vrijeme i novac jer ne morate često da mijenjate toner. Podešavanje je jednostavno, dopunjavanje uredno i pouzdano, a rezultat su kvalitetno odštampane stranice.

NARUČI EPSON L1110

Detalji narudžbe: 
Printer EPSON L1110 = 199KM
1 seta tinte – 1x70KM = 70KM
Ukupno za platiti = 269KM

NAJBOLJE CIJENE PRINTERA
U BOSNI I HERCEGOVINI

O NAMA

Obzirom da je rad od kuće trenutno ostao jedina opcija za najveći broj ureda, za one vaše kupce čijim zaposlenicima je ispis neophodan i prilikom remote rada, izdvojili smo 4 modela EPSON EcoTank uređaja koji se svojim mogućnostima i ekonomičnošću čine posebno prikladnim.

Kako je svima dobro poznato, EPSON EcoTank uređaji, u odnosu na konkurentske uređaje i uređaje sa klasičnim ink kertridžima, nose sa sobom mnoštvo prednosti od kojih posebno ističemo inicijalno priloženi kapacitet ispisa u vidu bočica za dopunu, trajnu Micro Piezo glavu te besplatnu trogodišnju garanciju na sve navedene modele.

Linku za registraciju trogodišnje garancije možete pristupiti klikom ovdje.
Više tehničkih detalja o svakom od EcoTank modela, te informaciju o inicijalnim priloženom kapacitetu ispisa koji dolazi uz svaki od uređaja možete saznati klikom na uređaj.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa

Maglajska 1
71 000 Sarajevo,
Bosna i Hercegovina

Telefon

+387 66 142 141

Mail

printeri@cijena.ba